sábado, 27 de marzo de 2010

CRÓNIQUE PREBENJAMINS F-8

Alineacions:
Puigpunyent: Alfonso, Sureda, Llabres,Josep, Ginard, Martorell, Julian i Jaume. També han jugat Rodrigo i Marc.
Sollerense: Pere, Joan, Raul, Sergi, Miki, Carlos, i Dani. També han jugat Benet, Alex, Alfons i Sami.
Àrbitre: Joan Font, perfecte actuació, com sempre amb ell. Ha anulat un gol, ben anulat a Dani.
Gols: Quatre gols de Tomás i un gol per en Miki i un per en Sergi.
Comentari:
Molt bon partit del Sollerense, que s’ha adaptat de seguida a la terra del camp de Puigpunyent. S’ha notat que han entrenat tota sa setmana al camp de terra del Port de Sóller i aixi no s’han trobat gens estranys.
Tot s’equip ha jugat molt bé i han fet un partit molt serio, controlant de prop a Jaume, el jugador de Puigpunyent que fa tot el joc d’aquest equip i que a la primera volta va fer tres gols. Avui els nins de Sóller, tenien sa lliço apressa i l’han aguantat molt bé impedint-l’hi fer jugades i xutar a porteria. Domés ha xutat una vegada i Pere amb una molt bona intervenció a despejat a corner, quan els locals ja cantaven el gol.
El Sollerense ha sortit molt enxufat i ja als primers minuts Tomás, ha marcat el primer gol. Tomás, que avui era el capità ha estat un autentic mal son per a la defensa local, entrant per banda esquerra i gràcies al seu olfacte golejador ha aconseguit quatre gols.
Per enmarcar el gol de Sergi. El mateix Sergi ha robat una pilota dins la seva área i ha sortit jugant-la, una vegada creuat al mitg del camp, ha passat la pilota a Tomás i aquest fen una perfecta pared l’ha tornada un altre cop cap a Sergi que ha seguit la jugada i a quedat sol devant la porteria afusellant el porter a mitja altura de fort xut. Una passada de gol.
A la porteria Pere, ha estat espectacular fent unes quantes intervencions de merit sobre tot a un ma a ma amb Jaume, que quant els locals ja cantaven el gol, Pere despejaba a corner un fort tret d’aquest jugador dins l’area petita sollerica. Alex, ha estat molt serio i centat amb el partit, no deixant que els devanter locals el poguesin batre.
Molt be menuts, de cada vegada el feis millor i encara que no guanyasim, jugant com darrerament ja donau gust.
Fotografia d'en Pere porter del Sollerense.
Crónique de www.udsollerense.com

No hay comentarios: